LED-SELAR

4LIGHT:s varselselar bidrar till förbättrad synlighet och säkerhet. Det finns många olika
användningsområden. Hitta det område som passar just ditt behov.
läs mer här.
Säg hejdå till pannlampan!

Våra selar är specifikt riktade för dig som vistas eller arbetar i utsatta miljöer. Lösningarna är alltid utrustade med 4LIGHT FLEXI-LED, en belysningsteknik i som är utvecklad av 4LIGHT. Öka synligheten vid dåligt väder, skymning, mörker och allmänt i områden med reducerad sikt. 

4LIGHT:s LED-selar förbättrar säkerheten, minskar olycksrisken, ökar produktiviteten och därmed lönsamheten.

Läs mer om våra selar nedan
NOVA WORKER
LÄS MERWEBSHOP
NOVA WORKER SHORT
LÄS MERWEBSHOP
NOVA STANDARD
LÄS MERWEBSHOP

PROFESIONELLT ARBETE

VÄG & ANLÄGGNING

Arbete på väg innebär stora risker. En SEKO-undersökning visar att 91 % av vägarbetarna känner sig otrygga på grund av bristande säkerhet. Att tillföra belysning likt 4LIGHT:s sätt är unikt på marknaden. En lampa som lyser fungerar. Hur väl fungerar en gammal och utsliten reflex?

LOGISTIK

Som truckförare eller yrkeschaufför befinner du dig många gånger i situationer där du inte syns för omgivande trafik eller kollegor. Andra moment som kräver ljus är vid koppling av släp eller allmänt vid lastning / lossning i trånga utrymmen. 4LIGHT:s LED-lösningar med kombinerat arbetsljus och varselljus lyser upp en stor yta som underlättar arbetet.

JOURJOBB PÅ VÄG

Potthålslagningar, projekterings- eller mätarbete, däckjour, eftersök vid viltolycka och blåljuspersonal befinner sig ofta i extremt utsatta arbetssituationer. 4LIGHT:s LED-selar syns på långa avstånd och påverkar beteendet hos trafikanter som instinktivt sänker hastigheten.