RYGGSÄCKAR

4LIGHTS ryggsäckar med LED-belysning är produkter som bidrar till förbättrad säkerhet och synlighet. Det finns många tillämpningsområden. Vill du hitta ett område som passar ditt behov

LJUS

Då LED-belysningen i vissa fall kan upplevas stark för användare finns det på samtliga ryggsäckar avskärmare / shaders. Dessa är till för att skärma av belysningen och minska eller helt ta bort risken för bländning.Belysningen gör användaren synlig på långa avstånd i trafiken och förbättrar synligheten kraftigt på korta avstånd. Detta påverkar säkerheten både för användaren och för omgivningen. 4LIGHT vill minska antalet olyckor i trafiken genom att belysa personer som vistas i utsatta miljöer.

VATTENTÄT

Samtliga 4LIGHTS ryggsäckar är vattentäta och i vissa fall även lufttäta. Detta är egenskaper som är avgörande för användare som vistas i naturen, hajkar, paddlar eller cykelpendlar till och från jobbet. Ryggsäckarna är även bestyckade med 4light Flexi-LED. Denna belysningsteknologi skapar magi för användaren i from av synlighet, säkerhet och arbetsbelysning.

MILJÖ

Samtliga 4LIGHTS ryggsäckar från 2022 och framåt är tillverkade i TPU. TPU är ett material som är fritt från cancerogena ftalater. TPU är ett tåligt material som är hållbart över tid och dessutom återvinningsbart. Med dessa egenskaper är TPU det självklara valet för 4LIGHT i vårt miljöarbete.4LIGHTS ryggsäckar är designade i Sverige och tillverkningen sker i Asien. Vi ser i dagsläget ingen positiv miljöaspekt att tillverka ryggsäckar i Europa.

SORTIMENT

ILLUMINE
UTFORSKA
FIREDRY
UTFORSKA
FIREFLY
UTFORSKA

FRITID & LIVSSTIL

CYKLING

Cykellyset all ära – men hur väl tror du att fram- och baklyset syns när utsikten från bilen är av någon anledning är tillfälligt begränsad? Då är det tryggare att komplettera cykellyset med kraftigare belysning som sitter högre upp på kroppen. Skenet från våra lysande ryggsäckar Illumine, Firedry och Firefly på märks på långt håll.

MOTORSPORT

Om du har investerat i en dyr och fin motorcykel med all tänkbar topputrustning, varför stanna där? Uppgradera din investering ett snäpp till så att den innefattar extra trygghet i form av 4Lights LED-sele Biker som ökar din synlighet i trafiken. Via blåtandskoppling följer selens belysning motorcykelns blinkers, bromsljus och varselljus

JOGGING

Att löpträna är att känna friheten i varje löpsteg. Förstärk frihetskänslan genom att satsa på din trygghet med 4Lights LED-försedda ryggsäck Firefly. Den är lätt, har plats med ombyte, vattenflaska m.m. och framför allt gör den dig synlig i vägrenen eller på mörka stigar. Även vår proffssele Nova lämpar sig för springturer.