MINILUX
Barn är mjuka och bilar är hårda. Skydda det värdefullaste du har med de nya barnryggsäckarna från 4LIGHT.

Vi vill bidra till nollvisionen genom att förbättra synligheten och säkerheten för personer som vistas  och arbetar i trafikerade eller andra utsatta miljöer med hjälp av ljus

RYGGSÄCKAR

Genom att få synbarhet högre upp på ryggen, skapas möjligheter för bilister och andra i trafiken att upptäcka dig som cyklist eller fotgängare. En ryggsäck med LED ljus kan göra skillnad mellan liv och död.
LÄS MER

LED-RYGGSÄCKAR

Genom att placera LED-ljus högt upp på ryggen skapas möjligheter för bilister och andra i trafiken att upptäcka dig som cyklist eller fotgängare. En ryggsäck med belysning kan vara skillnaden mellan liv och död.
LÄS MER

SELAR

LED-SELAR

Selar för dig som vistas eller arbetar i utsatta miljöer. Aktiv belysning ökar synligheten vid dåligt väder, skymning, nattarbete och allmänt i områden med reducerad sikt.
LÄS MER
Nova är LED-selen för dig som vistas eller arbetar i utsatta miljöer. Aktiv belysning ökar synligheten vid dåligt väder,
skymning ,nattarbete och i områden med reducerad sikt.
LÄS MER

PROFESSIONELLT ARBETE

Vägarbetare, vägvakter och räddningspersonal är väl värda den extra trygghetskänsla som 4LIGHTS professionella produkter ger.
LÄS MER

PROFESSIONELLT ARBETE

Vägarbetare, chaufförer inom yrkestrafik, byggarbetare och räddningspersonal har stort behov av att synas. De är värda den trygghetskänsla som 4LIGHTS lösningar skapar.
LÄS MER

FRITID/LIVSSTIL

För sport, fritid och för dig som vistas i trafiken. Gör dig synlig för din omgivning och lys upp din tillvaro!
LÄS MER

FRITID/LIVSSTIL

För sport, fritid och för dig som vistas I trafiken. Gör dig synlig för din omgivning och lys upp din tillvaro!
LÄS MER

" Som ny partner på Gotland Grand National 2022 i samarbete med Svenska Cykelförbundet såg vi under 2022 företaget 4light.
Företaget som säljer selar med belysning för olika branscher. Intresset för deras produkter var mycket stort inom vår bransch och nyfikenheten spred sig i takt med att våra funktionärer gick runt i eventområdet med deras selar. I mässtältet på GGN eventområdet stod 4light och visade upp sina produkter med stort intresse från våra deltagare och andra partners. "

Conny Bohlin

VD Nordic Sport & Event

”Nova Standard är en fantastisk produkt som skapar synbarhet för de som jobbar på väg. ProVia strävar efter att alla som har vägen som arbetsplats ska komma hem till sina familjer varje dag och selen från 4LIGHT hjälper oss att hjälpa våra kunder.”

Robin Nordin

VD ProVia Vägmärkning AB

"Vi på Länsförsäkringar i Dalarna arbetar för att förebygga att skador händer, både i smått och stort. Att reflexer och varselkläder är en livförsäkring som stärker synbarheten är sedan länge vedertaget, men här börjar tekniken med aktiva ljus och LED-belysning konkurrera med äldre teknik med prismatiska reflexer med enbart retroreflektion. Utvecklingen med aktiva ljus är riktigt spännande och vi på Länsförsäkringar Dalarna ser flera användningsområden för produkter med aktivt ljus. Vanliga reflexer blir sämre efter nötning eller tvättar, men om en lampa lyser eller inte är enkelt för användaren att avgöra om funktionen finns där eller inte. Att kunna utveckla en standard i likhet med varselkläders typgodkännande skulle vara riktigt intressant!"

Jenny Norén

Hållbarhetsstrateg, Dalarnas Försäkringsbolag

ÅTERFÖRSÄLJARE

KUNDER

VILL DU SÄLJA VÅRA PRODUKTER?

BLI ÅTERFÖRSÄLJARE

KONTAKTA OSS

+46 (0)8-121 44 344
INFO@4LIGHT.SE
FRIHAMNSGATAN 30 SE-115 56 STOCKHOLM

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.