Firedry – Ryggsäcken som gör dig synlig!

 

Vi lever idag i ett stressat samhälle där bilister visar liten eller i vissa fall ingen respekt för medtrafikanter, oskyddade gångare eller cyklister. Samtidigt är hastigheterna på våra vägar höga och behovet av att synas stort! Firedry är inte bara en 20L vattentät ryggsäck utan även en produkt som betydligt förbättrar användarens säkerhet och trygghet. 

 

Belysningen syns på upp till 1000m avstånd. Viktigare är att användaren syns bättre på korta avstånd mellan 20m – 100m jämfört med vanliga reflexer. Det är framförallt på de korta avstånden som ryggsäckens belysning gör skillnad!

 

Firedry är en snyggt designad, vattentät ryggsäck. Den väl placerade LED-belysningen gör dig synlig för andra. Den vita belysningen på axelremmarna skapar ett varsel, men även en arbetsbelysning om du i mörker behöver låsa upp ditt cykellås eller letar efter nyckeln du nyss tappat.

 

På axelbanden finns avskärmare för att hindra LED-belysningen från att blända användaren. Avskärmarna är böjbara och kan justeras efter behov. På det vänstra axelbandet finns ryggsäckens on/off-knapp.

 

I ryggsäcken hittar man det löstagbara datorfodralet som passar datorer upp till 15”. 

Firedry drivs av en 5V vanlig powerbank. 8000mAh ger en drifttid på ca 7 timmar men tiden kan variera beroende på batteriets ålder och utomhustemperatur.

Specifikationer:

4light artikelnummer: svart/orange 40502, grå/gul 40503, svart/svart 40504

Belysning: 4light Flexi-LED

Drivs av: 5V Powerbank. Rekommenderat 2,1A utgång. (ingår ej)

Laptopficka: Upp till 15”

Volym 20L

Höjd: 68cm

Bredd botten: 27cm

Bredd top: 40cm

Vikt: 1115g

Material: PVC

Tillbehör:

Powerbank, PB 8000 (8000mAh)

ETT URVAL AV VÅRA ÅTERFÖRSÄLJARE

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

Vill du också bli återförsäljare?

Tack, vi återkopplar inom kort!