TESTIMONIALS

Vi har valt att köpa NOVA Worker för asfaltssäsongen 2023. Vi ser det som ett viktig steg i utvecklingen för att öka synbarheten för personal som arbetar nära trafiken.”

Jonathan Gillén

Produktionschef
Skanska Industrial Solutions AB

"Vi tjänar pengar på att använda 4LIGHT:s selar. Vi arbetar snabbare, känner oss säkrare och arbetsbelysningen fram tar bort behovet av pannlampa."

Sebastian Levinsson

inköpschef Non Resale
Euromaster

"Vi satsar på NOVA Worker både för vår egen personal och för försäljning i depåerna. Selen gör stor skillnad så fort fordon är inblandat i verksamheten."

Bizhan Asgaroulady

Sortimentsansvarig
Cramo AB

”Nova Standard är en fantastisk produkt som skapar synbarhet för de som jobbar på väg. ProVia strävar efter att alla som har vägen som arbetsplats ska komma hem till sina familjer varje dag och selen från 4LIGHT hjälper oss att hjälpa våra kunder.”

Robin Nordin

VD
ProVia Vägmärkning AB

"Vi på Länsförsäkringar i Dalarna arbetar för att förebygga att skador händer, både i smått och stort. Att reflexer och varselkläder är en livförsäkring som stärker synbarheten är sedan länge vedertaget, men här börjar tekniken med aktiva ljus och LED-belysning konkurrera med äldre teknik med prismatiska reflexer med enbart retroreflektion. Utvecklingen med aktiva ljus är riktigt spännande och vi på Länsförsäkringar Dalarna ser flera användningsområden för produkter med aktivt ljus. Vanliga reflexer blir sämre efter nötning eller tvättar, men om en lampa lyser eller inte är enkelt för användaren att avgöra om funktionen finns där eller inte. Att kunna utveckla en standard i likhet med varselkläders typgodkännande skulle vara riktigt intressant!"

Jenny Norén

Hållbarhetsstrateg
Dalarnas Försäkringsbolag

" Som ny partner på Gotland Grand National 2022 i samarbete med SCF såg vi under 2022 företaget 4light. Intresset för deras produkter var mycket stort inom vår bransch och nyfikenheten spred sig i takt med att våra funktionärer gick runt i eventområdet med deras selar. “

Conny Bohlin

VD
Nordic Sport & Event