PROFESSIONELLT ARBETE

Vägarbetare, chaufförer inom yrkestrafik, byggarbetare och räddningspersonal har stort behov av att synas. De är värda den trygghetskänsla som 4LIGHTS lösningar skapar.

SÄKERHET SYNLIGHET & PRODUKTIVITET


Vi är din pålitliga partner i professionella arbetsmiljöer där säkerhet och synlighet är avgörande för att förebygga risken för tillbud. Vårt sortiment av LED-selar är speciellt utformade för vägarbete, logistik och drift och underhåll. Med 4LIGHT:s produkter kan du försäkra dig om att du är synlig för dina kollegor och omgivande trafik.

MAXIMAL SYNLIGHET

Våra LED-selar ökar din synlighet i alla arbetsmiljöer, oavsett om du arbetar inom väga & anläggning, ino bygg , industri eller logistik.

KOMFORT & HÅLLBARHET

Designade för att vara bekväma under långa arbetsdagar och för att tåla tuffa väderförhållanden.

ARBETSSÄKERHET

Förbättra arbetsplatsens säkerhet genom att vara synlig även under dåliga ljusförhållanden.

GODKÄND
FÖR ARBETE PÅ VÄG?

Vi gör mäter på Hi-Vis jackor tillsammans med våra selar för att se att den kombinerade fluorescerande och reflekterande ytan uppnår trafikverkets krav vid arbete på väg.
SE PRODUKTMÄTNINGAR
Vi har valt att köpa NOVA Worker för asfaltssäsongen 2023. Vi ser det som ett viktig steg i utvecklingen för att öka synbarheten för personal som arbetar nära trafiken.”
Jonathan Gillén, Produktionschef
Skanska Industrial Solutions AB
"Vi tjänar pengar på att använda 4LIGHT:s selar. Vi arbetar snabbare, känner oss säkrare och arbetsbelysningen fram tar bort behovet av pannlampa."
Sebastian Levinsson, inköpschef Non Resale Euromaster
"Arbetsbelysningen i brösthöjd skapar möjlighet att jobba effektivt. Ljuset följer med kroppen och det finns alltid en upplyst yta framför dig. Vi sparar tid på att använda selen."
Olle Blandin, VD
Brion Solenergi AB
"Vi satsar på NOVA Worker både för vår egen personal och för försäljning i depåerna. Selen gör stor skillnad så fort fordon är inblandat i verksamheten."
Bizhan Asgaroulady, Sortimentsansvarig
Cramo AB
" Som ny partner på Gotland Grand National 2022 i samarbete med SCF såg vi under 2022 företaget 4LIGHT. Intresset för deras produkter var mycket stort inom vår bransch och nyfikenheten spred sig i takt med att våra funktionärer gick runt i eventområdet med deras selar. “
Conny Bohlin, VD
Nordic Sport & Event
”NOVA Standard är en fantastisk produkt som skapar synbarhet för de som jobbar på väg. ProVia strävar efter att alla som har vägen som arbetsplats ska komma hem till sina familjer varje dag och selen från 4LIGHT hjälper oss att hjälpa våra kunder.”
Robin Nordin, VD
ProVia Vägmärkning AB
"Vi på Länsförsäkringar i Dalarna arbetar för att förebygga att skador händer, både i smått och stort. Att reflexer och varselkläder är en livförsäkring som stärker synbarheten är sedan länge vedertaget, men här börjar tekniken med aktiva ljus och LED-belysning konkurrera med äldre teknik med prismatiska reflexer med enbart retroreflektion. Utvecklingen med aktiva ljus är riktigt spännande och vi på Länsförsäkringar Dalarna ser flera användningsområden för produkter med aktivt ljus. Vanliga reflexer blir sämre efter nötning eller tvättar, men om en lampa lyser eller inte är enkelt för användaren att avgöra om funktionen finns där eller inte. Att kunna utveckla en standard i likhet med varselkläders typgodkännande skulle vara riktigt intressant!"
Jenny Norén, Hållbarhetsstrateg
Dalarnas Försäkringsbolag

ANVÄNDNINGSOMRÅDEN FÖR VÅRA SELAR

Väg & anläggning
Arbete på väg innebär stora risker.
En SEKO-undersökning visar att 91 % av vägarbetarna känner sig otrygga på grund av bristande säkerhet. Att tillföra belysning likt 4LIGHT:s sätt är unikt på marknaden. En lampa som lyser fungerar. Hur väl fungerar en gammal och utsliten reflex?
Logistik
Som truckförare eller yrkeschaufför befinner du dig många gånger i situationer där du inte syns för omgivande trafik eller kollegor. Andra moment som kräver ljus är vid koppling av släp eller allmänt vid lastning / lossning i trånga utrymmen. 4LIGHT:s LED-lösningar med kombinerat arbetsljus och varselljus lyser upp en stor yta som underlättar arbetet.
Drift & underhåll
Revolutionera ditt fastighets- och industriunderhåll med 4LIGHT:s moderna LED-lösningar. Vi har utformat selar för att göra ditt arbete smidigare och säkrare än någonsin tidigare. Våra kraftfulla LED-lösningar levererar optimal belysning, vilket inte bara ökar säkerheten på din arbetsplats utan också ökar produktiviteten. Med förbättrad belysning kan du utföra underhållsarbete snabbare och enklare, vilket förlänger livslängden på din utrustning och fastighet. Våra LED-lösningar är inte bara effektiva utan också energisnåla, vilket innebär att du sparar på driftkostnaderna. Utrusta varje jourbil med en Nova Worker och känn dig trygg både i källaren som vid sidan av vägen när har ett arbete att utföra.

Säg hejdå till pannlampan!

Våra selar är specifikt riktade för dig som vistas eller arbetar i utsatta miljöer. Lösningarna är alltid utrustade med 4LIGHT FLEXI-LED, en belysningsteknik utvecklad av 4LIGHT. Öka synligheten vid dåligt väder, skymning, mörker och allmänt i områden med reducerad sikt. 4LIGHT:s LED-selar förbättrar säkerheten, minskar olycksrisken, ökar produktiviteten och därmed lönsamheten.

PROFESSIONELLT ARBETE - PRODUKTER

NOVA WORKER

Varselljus
Dimbart arbetsljus
Löstagbara reflexplattor
Unisex
Strl: S-XXL

WEBSHOP
NOVA WORKER SHORT

Varselljus
Dimbart arbetsljus
Löstagbara reflexplattor
Unisex
ONE SIZE

WEBSHOP
BIKER
Höger-,vänster- & varningsblinkers
Bromsljus
Reflekterande print
Unisex
Strl: S-XXL
WEBSHOP

KONTAKTA OSS

Har du några frågor om våra produkter och tjänster?
Kontakta oss gärna via formuläret nedan så svarar vi gärna på dina frågor.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Adress
Frihamnsgatan 30,
SE-115 56 STOCKHOLM
Kontorstimmar
9.00 - 17.00, Måndag - Fredag
kontakt
info@4light.se
+46 (0)8-121 44 344